În atenția absolvenților care au promovat examenul de licență/disertație februarie 2017

Suplimentele la diploma de licență / master ale absolvenților care au promovat examenul de licență, respectiv disertație, in februarie 2017 pot fi ridicate personal de la decanatul facultății începând cu data de 16.02.2018 (L-V între orele 12.00-15.00).

Cu suplimentul la diplomă și cartea de identitate, fiecare absolvent va merge la Rectorat, la Biroul de eliberare acte de studii – camera 100 – pentru a-și ridica Diploma de Licență / Disertație. Programul la Rectorat este de luni până vineri între orele 12.00 - 15.00.

În cazul în care actul de studii este ridicat de o altă persoana decât titularul, persoana împuternicită se va prezenta cu o procură notarială si cu BI/CI. În procură trebuie menționat faptul că împuternicitul poate ridica acte de studii de la Universitatea Transilvania din Brașov. Se vor mai menționa: numele titularului actului de studii, așa cum apare pe diplomă, facultatea absolvită și documentele care se solicită de la facultate sau de la biroul acte de studii.

În cazul cetățenilor români sau străini cu domiciliul/reședința în străinătate, procura notarială întocmită în străinătate va fi apostilată (apostila de la Haga), conform convențiilor internaționale, de către autoritățile competente din țara respectivă.