IMPORTANT!  Pentru a putea fi înmatriculați începând cu 1 octombrie 2020, toți candidații ADMIȘI și CONFIRMAȚI (la taxă și buget) în sesiunile iulie și septembrie 2020 trebuie să aducă la Decanatul Facultății de Litere (corp T, sala TP1) actele necesare la dosar (conform listei) și contractul de școlarizare semnat olograf (de mână). Program de lucru cu publicul: luni-vineri, orele 12-15.

Restituirea primei tranșe din taxa de școlarizare

A. ÎN SITUAȚIA ÎN CARE AȚI URCAT DE PE UN LOC CU TAXĂ PE UN LOC BUGETAT
Trebuie să trimiteți pe adresa de e-mail f-lit@unitbv cererea tip de mai jos, completată și semnată de mână, însoțită de următoarele documente scanate: dovada plății (în cazul în care nu ați plătit prin intermediul platformei de admitere), respectiv cartea de identitate a plătitorului taxei și extrasul de cont al plătitorului taxei. Asigurați-vă că aveți contractul de studii semnat și încărcat pe platformă!

B. PENTRU RETRAGEREA DOSARULUI DIN CONCURS
Până la data de 29 iulie 2020, trebuie să trimiteți pe adresa de e-mail f-lit@unitbv cererea tip de mai jos, completată și semnată de mână, însoțită de următoarele documente scanate: dovada plății (în cazul în care nu ați plătit prin intermediul platformei de admitere), respectiv cartea de identitate a plătitorului taxei și extrasul de cont al plătitorului taxei.

pdfModel cerere

  • Literatura română, Teoria literaturii, Literatură comparată
  • Limba română
  • Limba franceză
  • Limba engleză
  • Literatura germană