Deschiderea anului universitar 2020-21 (ID-IFR)

Stimați studenți,

Deschiderea anului universitar pentru programele de licență ID și pentru programele de masterat IFR ale facultății noastre se va desfășura online în 10 octombrie, începând cu ora 10. Pentru a participa la deschidere, vă rog să accesați linkul https://bbb.unitbv.ro/ene-pft-u9d-7vc

În cadrul acestei întâlniri online veți primi, pe lângă alte informații utile, detalii cu privire la modul de desfășurare a activităților didactice în scenariul agreat la nivel de universitate și de facultate.

Întâlnirea va dura aproximativ o jumătate de oră pentru toți anii de studiu (pentru informațiile generale), după care anii II și III vor ieși din sesiunea online și se vor loga pe platforma eLearning pentru primele cursuri online sincron (conform orarului pe care îl voi posta săptămâna viitoare pe platformă, în secțiunile de Informații și resurse generale pe ani de studiu).
Sesiunea online va continua cu anii I (licență ID, masterate IFR) pentru a lămuri diverse aspecte administrative și de inițiere în modul de lucru pe platforma eLearning.

Foarte important!
Toți studenții din anii I sunt rugați ca, imediat ce vor primi un mesaj de la Biroul IT pe adresa de e-mail alternativă (cea privată, declarată la admitere în formularul de înscriere), să-și configureze contul instituțional (conform indicațiilor primite în mesaj), fără de care nu vor avea acces la platforma eLearning.
La prima accesare a platformei eLearning (din www.unitbv.ro, buton Platforme, buton E-learning), studenții trebuie să facă click pe butonul DA de la Condițiile de utilizare a platformei, altfel, nu vor avea acces la cursurile și informațiile de pe platformă.

Pentru probleme tehnice survenite în pașii descriși și, în general, pentru probleme legate de platformă, studenții o pot contacta pe dna prof. Andreea Nechifor, responsabilul cu platforma Litere ID-IFR (andreeabratan@unitbv.ro).
Pentru probleme administrative, studenții se pot adresa dnei Laura Teodorescu, secretara Litere ID-IFR (laura.teodorescu@unitbv.ro).
Pentru probleme de orice fel, legate de activitățile programelor ID și IFR, studenții mi se pot adresa mie, pe această adresă.

Acest mesaj va fi ultimul pe care studenții din anii I îl primesc pe adresele personale (folosite de mine acum în modul destinatar Bcc, pentru confidențialitate). Odată ce aceștia își vor configura contul instituțional (care are extensia @student.unitbv.ro), toate celelalte informări ulterioare (inclusiv comunicarea cu profesorii) se vor realiza folosindu-se aceste conturi (direct sau via platformă eLearning, de pe forumurile cursurilor).

În fine, tot în atenția anilor I: până în 9 oct., studenții admiși și confirmați trebuie să aducă la Secretariatul Decanatului documentele necesare la dosar și Contractul de studii universitare semnat olograf. Pentru detalii, a se citi cu atenție anunțul de pe pagina facultății, secțiunea Studenți, Anunțuri, Admitere (https://litere.unitbv.ro/studenti/anunturi/477-admitere-2020-acte-necesare-la-dosar.html).

Vă așteptăm cu drag la deschidere,
Conf. dr. Ana Ene,
Coordonatorul Litere ID-IFR